Referenties / Projecten

Team Heiner Management Programmes


Martin Kirch is parttime trainer/coach bij Team Heiner met een specialisme in commerciele vaardigheden en ondernemersschap. Vanuit zijn achtergrond als technisch bedrijfskundige en marketeer heeft hij ruim 15 jaar ervaring op het gebied van commerciele beleidsvorming en marketing & sales vraagstukken. Werkervaring is opgedaan in verschillende commerciele functies op beleidsbepalend en directieniveau bij grote ondernemingen en als zelfstandig ondernemer.

Martin is een all round wedstrijdzeiler in zowel openboten als op kieljachten. Het zeilen is hem met de paplepel ingegoten, want al op 6 jarige leeftijd kreeg hij de eerste lessen van zijn vader. Inmiddels heeft hij vele nationale en internationale wedstrijdseries achter zijn naam staan. Met name offshore races en lange afstand races genieten zijn voorkeur. Maar eigenlijk is er niets leuker dan in eenheidsklassen te racen. Martin maakt deel uit van een Maxfun 25 zeilteam.

Ervaringen uit het wedstrijdzeilen en offshore racen past hij bijna dagelijks toe in verschillende bedrijfssituaties en gebruikt daarbij de zeilpraktijk in presentaties als metafoor.
 

Team Performance & Leadership Development

De door Team Heiner ontwikkelde management programma's ondersteunen organisaties op basis van haar ervaring in de topsport en verandermanagement om doelen te bereiken, het beste uit mensen te halen, te slagen in een continu veranderende omgeving en om de processen in organisaties blijvend te verankeren. Dat komt tot uiting in de Team Heiner 'on & off board' active learning programma's gericht op team performance en leiderschapsontwikkeling. Niet alleen de 'klinische' kennis; it is all about hands on experience.

 
Team Heiner Management Programmes:
 
Ieder programma van Team Heiner Management Programmes is gebaseerd op een concrete business case of specifieke verandervraag van de opdrachtgever. Een belangrijk aspect in de vertaalslag van de klantvraag naar het programma is de te definieren operationele output als gevolg van de training of het programma. Indien geen concrete output of vertaling naar de organisatie praktijk gedefinieerd kan worden, is de vraag gerechtvaardigd of het de investering waard is om een intensief trainings- of programma traject in te gaan.

De innovatieve benadering van Team Heiner Management Programmes legt de nadruk op de key aspecten van houding en gedrag, middels een methodiek die leidt tot een significante verbetering van persoonlijke-, team- en organisatie performance. De insteek van Team Heiner Management Programmes is gebaseerd op het realiseren van lange termijn verbeteringen voor haar klanten en onderscheidt zich daarmee ten opzichte van andere aanbieders van individuele en team performance programma's, die vaak gericht zijn op korte termijn performance pieken.

Alle programma's worden verzorgd door consultants/trainers met een bewezen track record als succesvolle teamleiders en verandermanagers in verschillende fysieke en/of mentale uitdagende omgevingen. Iedere consultant/trainer doorloopt ieder jaar een opfrisproject, zodat zij continu in staat zijn om uit de eerste hand ervaringen over te brengen en daarmee individuen en teams kunnen inspireren tot hogere levels van performance.

In verandertrajecten worden de processen en procedures vaak vastgelegd in dikke rapporten. Pas dan begint ons werk. Verandering en samenwerking gaan over mensen en commitment. Wij kunnen het beste uit mensen en teams halen gebaseerd op onze ervaringen in de topsport en verandermanagement.
 
 

 

Voor meer info: www.th-mp.com


Share our website